Reparationer

Hos Bolco er vi specialister i forskellige former for reparationer på alle typer kraner, hejs, løftegrej og hydraulik. Vi udfører også alle former for smedearbejde samt reparation heraf. Kontakt os for en individuel aftale om en specifik reparation.

Bolco er autoriseret HMF salgs- og servicepartner.

Vi udfører professionelle reparationer

Du kan trygt henvende dig til os, hvis du skal have repareret følgende:

  • Alle typer af kraner
  • Aller typer af hejs
  • Alle typer af løftegrej
  • Alle typer af hydraulik

Med andre ord så reparerer vi alle de enkeltdele, som bare skal fungere, når din forretning skal kunne køre. Vi ved, at dit materiel bliver udsat for lidt af hvert i løbet af en arbejdsdag. Alle dele er udsat for store belastninger hver dag, og de skal holdes ved lige og i sidste ende repareres, når de ikke kan mere.

Desuden udfører vi også alle former for smedearbejde – store som små opgaver. Efter reparationerne kan du igen klare arbejdsdagens mange opgaver.

Vi foretager altid en individuel vurdering af skadens omfang og giver dig et fair overslag over udgiften. Vi udfører altid reparationerne til den aftalte tid. Du er selvfølgelig helt køreklar, når vi er færdige med at udføre reparationerne på dit materiel.

Hvem udfører vi reparationer for?

Vi udfører reparationer på køretøjer og materiel, der tilhører alle typer erhvervskunder, og vi er især specialiseret inden for transport- og vognmandsbranchen. Vi har også erfaring med reparationer for kunder i den offentlige sektor, Beredskabsstyrelsen, Hæren og Søfartsstyrelsen. Vi påtager os selvfølgelig også reparationer for andre brancher. Vores erfaring er stor og bred med 50 år i branchen.

Du kan altså komme til os med alle former for reparationer, der skal udføres på dit tungere erhvervskøretøj eller forskelligt tilbehør hertil som kraner, løftegrej og hejs. Det kan være alt fra mindre skader til den helt store omgang. Så kan du regne med, at skaderne bliver udbedret, og du snart er køreklar igen. Desuden kan du regne med, at vi overholder alle vores aftaler.

Kom forbi på vores værksted på Granvænget 8 i Herning eller kontakt os for en uforpligtende aftale.

Bolcos reparationer

Herunder kan du se nogle af de reparationer, vi har udført for vores kunder.

Reparation af crawler truck – fjernbetjent styresystem samt træk- og bremsesystem.

Reparation af krøjemotor og bremseenhed på HMF 6020 kran.

Reparation af trafikskade – påkørsel af køretøj.

Hvorfor vælge Bolco

Stor erfaring

Hos Bolco har vi 50 års erfaring i branchen og er godt kendt i hele Danmark.

Autoriseret personale

Bolcos personale er uddannet til at lave de lovpligtige årlige eftersyn af kraner, lifte og andet løftegrej og vi syner både løftekæder, stropper, m.m.

Døgnvagt

Du kan komme i kontakt med os 24/7 på vores døgntelefon, så vi kan hjælpe vores kunder landet over, hvis de uheldigvis kører i stykker med deres kran, lift eller andet hydraulisk redskab.

Kontakt os når det passer dig

Bolco har døgnvagt, så vi kan betjene vores kunder landet over, hvis de er kørt i stykker med deres kran, lift eller andet hydraulisk redskab.

Ring til os:  +45 30 97 75 66