Forhandler og Serviceværksted

Hos Bolco yder vi service på monteret ekstraudstyr på lastbiler og andet køretøj. Vi udfører også de lovpligtige årlige eftersyn af både kraner, hejs, løftegrej og hydrauliske løsninger. Vi forhandler og servicerer mange typer af udstyr og tilbehør, og vi kommer gerne ud på din lokation for at foretage eftersyn. Kontakt os gerne for en individuel serviceaftale.

Bolco er autoriseret HMF salgs- og servicepartner.

Vores serviceområder

Bolco tilbyder service af følgende udstyr:

  • Kraner
  • Hejs
  • Løftegrej
  • Hydraulik

Vi foretager eftersyn og vedligehold af kraner, krantilbehør, løftegrej, lifte og hydrauliske løsninger fra bl.a. HMF, JOABZEPRO, HEMA, BSV, CARL STAHL og HYDROSPECMA. Hos Bolco er vi desuden autoriseret HMF salgs- og servicepartner og har stor erfaring med især kranservice. Læs mere om HMF Cranes her.

Vores personale er desuden autoriseret til at udføre de lovpligtige årlige eftersyn af kraner, hejs, alt løftegrej, faldsikringsudstyr og hydrauliske systemer.

Du kan altid lave en individuel aftale om en skræddersyet pakkeløsning, der passer perfekt til dit behov.

Vi kører også gerne ud og foretager eftersyn og service ude på din lokation. Vi syner gerne løftekæder, stropper, rundsling, eller hvad du har, der skal synes og serviceres.

Bolco er godkendt af Søfartsstyrelsen til at syne losse og læsse udstyr på søgående enheder, så har du sådan en opgave, påtager vi os gerne at løse den.

Bolco som forhandler

Bolco er også forhandler og ligger inde med et stort lager af forskellige reservedele og tilbehør til blandt andet kraner, hejs og hydrauliske systemer.

Vores lager af hydraulik spænder bredt og vi kan derfor tilbyde her-og-nu fremstilling af nye hydraulikslanger samt et bredt sortiment af hydraulik fittings.

Vi har også et stort udvalg af kæder og kroge og fremstiller løftegrej, der er tilpasset kundernes ønsker, og kan tilbyde Hernings største udvalg af løftekæder til omgående levering. Du finder også stropper og rundsling hos Bolco samt specialudstyr til løft og surring.

Så har du brug for nogen former for specialudstyr, reservedele eller tilbehør, så kan du trygt kontakte os for en individuel aftale. Du kan således både købe dit udstyr her, lige som du kan få det serviceret og efterset hos os.

Det giver nogle gode muligheder for at få lavet nogle skræddersyede pakkeløsninger, der passer perfekt til dig og dit firma. I kan komme til os, eller vi kan komme ud til jer – afhængigt af, hvilke opgaver I skal have klaret eller hvilket udstyr, I ønsker at købe.

Kontakt os når det passer dig

Bolco har døgnvagt, så vi kan betjene vores kunder landet over, hvis de er kørt i stykker med deres kran, lift eller andet hydraulisk redskab.

Ring til os:  +45 30 97 75 66